Γλώσσα
- Τευχάκι σελ. 28, 40-41 - Παιχνίδι Ορθογραφίας: Βρίσκω τα λάθη της δασκάλας μου!
Για το Πάσχα: Φυλλάδιο «Επαναληπτικές Ασκήσεις».
Μαθηματικά
Τ.Ε. σελ. 27 & Β.Μ. μάθημα 39ο (σελ. 28-29)
Για το Πάσχα: Εξασκούμαι στις προπαίδειες και τις μαθαίνω!!
Φιλαναγνωσία:
Σήμερα επισκεφθήκαμε τη Βιβλιοθήκη του σχολείου μας και δανειστήκαμε ένα βιβλίο για να το διαβάσουμε στις διακοπές του Πάσχα και να κάνουμε μία από τις παρακάτω εργασίες:
Σε λευκή κόλλα Α4 ή Α3:
1. Επιλέγω 4 λέξεις από το παραμύθι μου και φτιάχνω ένα ποίημα με 4 στίχους και μετά 1 ζωγραφιά στην ίδια σελίδα (6 ΒΑΘΜΟΙ)
ή
2. Επιλέγω 4 συναισθήματα που ένιωσα διαβάζοντας το παραμύθι μου και φτιάχνω μία πρόταση για το καθένα και μετά 1 ζωγραφιά στην ίδια σελίδα. (4 ΒΑΘΜΟΙ)
Π.χ. Διαβάζοντας το παραμύθι μου ένιωσα ενθουσιασμό επειδή...
ή
3. Φτιάχνω 1 ζωγραφιά και την «ντύνω» με 15 λέξεις από το παραμύθι μου (2 ΒΑΘΜΟΙ) - Εξήγηση: Π. χ. αν θέλω να δημιουργήσω ένα αυτοκίνητο ως ζωγραφιά, σε κάθε μέρος του γράφω τις λέξεις που με εντυπωσίασαν από το παραμύθι μου (ρόδες, παράθυρα, καθίσματα κ.λπ.)
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!
Εύχομαι ξεκούραση, σωματική και ψυχική!!
Πληροφορική:
Παρουσίαση και χρήση λογισμικού για την τρισδιάσταση απεικόνιση δεινόσαυρων στον χώρο μας στα πλαίσια του διαθεματικού προγράμματος (project) με τίτλο «Δεινόσαυροι: Η Ζωή στη Γη πριν από τον Άνθρωπο».
English Ms Sofia
Classwork: Σήμερα ασχοληθήκαμε με το βιβλίο Days to celebrate p.8-9+15
Happy Easter 🐰
(Επεξεργασμένο από Γεωργία Δημητροπούλου - αρχική υποβολή Friday, 11 April 2025, 11:55 AM)
(Επεξεργασμένο από Σοφία Θώδη - αρχική υποβολή Friday, 11 April 2025, 11:55 AM)