Αγαπητοί Γονείς και Παιδιά

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ο Αθλητισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο στην ανάπτυξη της προσωπικότητας ενός παιδιού.  Μέσω των  αθλητικών δραστηριοτήτων που θα επιλέξει εξασκείται σωματικά, πνευματικά , ψυχικά και ενισχύονται η θέληση, η επιμονή, η υπομονή, η αυτοσυγκέντρωση, η αυτοπεποίθηση και η αυτοπειθαρχία.  Επίσης, μαθαίνει να έχει πίστη σε ένα στόχο, κοινωνικοποιείται και διδάσκεται ιδανικά & υγιείς στάσεις ζωής. Όλα τα παραπάνω  στοιχεία, που κερδίζουμε μέσω του Αθλητισμού,  συνεισφέρουν στο να  είμαστε πιο δυνατοί και να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα τις δυσκολίες που μπορούν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Η κατάσταση που σήμερα βιώνουμε όλοι  δε μας επιτρέπει, ασφαλώς, να αθλούμαστε όπως προηγουμένως.

Τα  μαθήματα της Φυσικής Αγωγής μέσω του διαδικτύου, έρχονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας για τη Φυσική δραστηριότητα και τα σπορ, να δώσουν νέες πληροφορίες και κυρίως να μας ευαισθητοποιήσουν για την αξία της άσκησης. Με τα διαδικτυακά μαθήματα, ακόμη και τώρα που μένουμε στο σπίτι,  μπορούμε να βελτιώσουμε  τη φυσική μας κατάσταση (δύναμη, αντοχή, ευλυγισία, εκρηκτικότητα, ευκαμψία) με ατομικές ασκήσεις γυμναστικής, παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας και άλλες δραστηριότητες, οι οποίες από εδώ και στο εξής  θα εμπεριέχονται στον φάκελο Φυσικής Αγωγής.

Εδώ, θα αναρτώνται επίσης βίντεο  αθλητικών αγώνων  με επιτυχίες του Σχολείου μας, και ότι άλλο πιστεύουμε  ότι θα ωφελήσει  «Σώμα & Πνεύμα».