Βραδιά του Ερευνητή: Δήλωση συμμετοχής στην ξενάγηση στο Πολυτεχνείο

Βραδιά του Ερευνητή: Δήλωση συμμετοχής στην ξενάγηση στο Πολυτεχνείο

από Μιχάλης Μπούσκος -
Αριθμός απαντήσεων: 0


Αγαπητοί Γονείς / Κηδεμόνες

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα Εκπαιδευτήριά μας συμμετέχουν στη «Βραδιά του Ερευνητή», η οποία διοργανώνεται για ενδέκατη συνεχή χρονιά από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Ομάδα Μαθητών και Μαθητριών θα επισκεφθεί το ιστορικό κτήριο Αβέρωφ (οδός Πατησίων - Αθήνα), όπου θα ξεναγηθεί στον χώρο του Πολυτεχνείου, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά επιστημονικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.


Η ομάδα του Σχολείου που θα συμμετάσχει (Μαθητές & Εκπαιδευτικοί) θα αναχωρήσει από τον χώρο των Εκπαιδευτηρίων στις 15:45 με Σχολικό Λεωφορείο, ενώ θα επιστρέψει στα Εκπαιδευτήρια στις 19:30.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων στις 15:30 (είσοδος Αβέρωφ).


Για τη συμμετοχή των Μαθητών / Μαθητριών θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/KJKNFJHfQufFH3Zp6

Η φόρμα συμμετοχής θα ενεργοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, και ώρα 10:00.


Σημειώνεται ότι ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι περιορισμένος (έως 20 άτομα). Εάν συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μεταξύ των Μαθητών και των Μαθητριών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Οι Μαθητές και οι Μαθήτριες που δε θα παραβρεθούν το Πολυτεχνείο δια ζώσης, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ή μέρος αυτής, σε ζωντανή μετάδοση επιλέγοντας κάποιον από τους παρακάτω συνδέσμους:

www.ntua.gr/ntuaren

www.youtube.com/ntuaren

 

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων