Εξεταστικό κέντρο της αγγλικής γλώσσας το Σχολείο μας

Εξεταστικό κέντρο της αγγλικής γλώσσας το Σχολείο μας

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη 20/3/2024

 

Εξεταστικό κέντρο της αγγλικής γλώσσας το Σχολείο μας

Αγαπητοί Γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για τις πιστοποιήσεις Αγγλικών Starters, Movers, Flyers, KET, PET θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 1-2/6/2024 στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας.

 

Διαδικασία συμμετοχής:

1.      Δήλωση: https://forms.gle/tFdikqxUgjAznN5t7

2.      Το αντίτιμο για συμμετοχή στις εξετάσεις πρέπει να καταβληθεί έως την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Παρακαλούμε να αποσταλεί το ακριβές ποσό σε φάκελο με την ένδειξη “ Εξέταστρα Starters / Movers / Flyers / KET / PET ” στη γραμματεία του Σχολείου.

3.     Τα εξέταστρα έχουν ως εξής:

  • Starters, Movers και Flyers (2 Ιουνίου): 60 ευρώ
  • KET (1 Ιουνίου): 80 ευρώ
  • PET (1 Ιουνίου): 89 ευρώ 

Στις εξετάσεις, εκτός από τους μαθητές των μεσημεριανών φροντιστηριακών τμημάτων του Σχολείου, μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι άλλοι μαθητές είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

*Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις για ΚΕΤ και ΡΕΤ και θα έχουν κλείσει τα 12 έτη μέχρι τις 15 Μαΐου, θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι KET και PET θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ημέρα των εξετάσεων ταυτοπροσωπία ή διαβατήριο σε ισχύ. Πρέπει να ενημερωθείτε έγκαιρα από το ΚΕΠ ή το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας για τη διαδικασία έκδοσης ταυτότητας ή ταυτοπροσωπίας. Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία για τις εξετάσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις καθηγήτριες Αγγλικών.

 

Με εκτίμηση

Τμήμα Αγγλικών Σπουδών


(Επεξεργασμένο από Αλέξανδρος Ζώης - αρχική υποβολή Tuesday, 19 March 2024, 7:52 PM)