Επιλογή Φωτογραφιών Δημοτικής Βραδιάς

Επιλογή Φωτογραφιών Δημοτικής Βραδιάς

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη  27/02/2024

Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, τις φωτογραφίες από τη Δημοτική Βραδιά  μπορείτε να τις δείτε και να παραγγείλετε όσες επιθυμείτε προς εκτύπωση από τη διεύθυνσή μας στο διαδίκτυο ακολουθώντας τα εξής βήματα:

 

1.    Πληκτρολογείτε στο πεδίο των διευθύνσεων ή στο google το dimitrislazos.shootproof.com χωρίς τίποτε άλλο. Εκεί πατώντας στο εικονίδιο  Εκπ/ρια Γεωργίου Ζώη, πληκτρολογείτε το ισχύον email σας και το password:

                                                                  dv2024

 

2.    Μόλις διαλέξετε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε για εκτύπωση κάνετε κλικ την καρδούλα κάτω από κάθε μία. Mπορείτε να δείτε τις επιλογές σας όλες μαζί, πατώντας την ένδειξη «FAVORITES» πάνω δεξιά στην κορυφή της πρώτης σελίδας με τις φωτογραφίες (gallery) στην οποία μπήκατε μετά το password.

 

3.    Στην ίδια σελίδα (πάνω δεξιά) συγκεκριμένα στην ένδειξη «send favorites» πατάτε αριστερό κλικ. Στο νέο παράθυρο στην ένδειξη «from», γράφετε το όνομα του γονέα που κάνει την επιλογή φωτογραφιών και στην ένδειξη «To» το email της εταιρείας μας dlafotostudio@gmail.com και μας το αποστέλλετε. Μέσα στο πλαίσιο «Message» πληκτρολογείτε  το όνομα και το τμήμα του παιδιού, μας επισημαίνετε αν επιλέξατε επιπλέον φωτογραφίες και πόσες και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

                                                                                                               Kόστος φωτογραφιών:

 

Α) Μέγεθος 15Χ21 εκ. κοστίζει  2 Ευρώ

Β) Μέγεθος 20Χ30 εκ. κοστίζει 3 Ευρώ.

 

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση

Studio Φωτογραφίας και Βίντεο Δημήτρης Λάζος

 

2109648996 - 697678072