Τμήμα προετοιμασίας για τον διαγωνισμό φυσικών δημοτικού «Αριστοτέλης»

Τμήμα προετοιμασίας για τον διαγωνισμό φυσικών δημοτικού «Αριστοτέλης»

από Διεύθυνση Δημοτικού -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς

Το Σχολείο μας και φέτος θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού «Αριστοτέλης», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024. Με γνώμονα την εξοικείωση των παιδιών με τη φιλοσοφία των θεμάτων του διαγωνισμού, θα λειτουργήσει τμήμα προετοιμασίας για τους Μαθητές της Ε΄ Δημοτικού. Εκεί, οι Μαθητές και οι Μαθήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακεφαλαιώσουν όσα μέχρι στιγμής έχουν διδαχθεί, αλλά και να προετοιμαστούν για όλες τις θεματικές ενότητες του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, η προετοιμασία θα περιλαμβάνει διαδραστικές παρουσιάσεις, προσομοιώσεις, πειράματα, παιχνίδια και εξάσκηση σε θέματα παλαιότερων ετών.

Το τμήμα θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Σχολείου κάθε Δευτέρα 14:00-15:00 και Τρίτη 15:00-16:00. Η συμμετοχή στο τμήμα προετοιμασίας είναι προσφορά του Σχολείου (ΔΩΡΕΑΝ) και διδάσκων θα είναι ο κ. Μπούσκος Μιχάλης, εκπαιδευτικός του Στ3.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την 19η Φεβρουαρίου και η λήξη έχει προγραμματιστεί για την 8η Μαρτίου, μια εβδομάδα δηλαδή πριν από τον διαγωνισμό. Η αποχώρηση των Μαθητών που φεύγουν με σχολικά πρέπει να ρυθμιστεί από τους Γονείς, σε συνεννόηση με το γραφείο κίνησης. Οι μαθητές που κάθε Τρίτη αποχωρούν από το σχολείο στις 14:00, μπορούν να παραμείνουν στο τμήμα φύλαξης μέχρι την έναρξη του μαθήματος, αφού πρώτα προηγηθεί συνεννόηση των Γονέων με τη γραμματεία.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στον σύνδεσμο που ακολουθεί
μέχρι την επόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.

https://forms.gle/PKWhVGXRFahVupxJ9

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikon_dimotikou.htm