ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

από Δημήτρης Κράλογλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπημένα μου Ρητοράκια

Μόλις λίγες μέρες έμειναν για την Κυριακή που όλοι περιμένουμε και το καρδιοχτύπι γίνεται όλο και πιο έντονο!

Σας γράφω για να σας αποστείλω το  πρόγραμμα του Φεστιβάλ και για να σας μεταφέρω ορισμένες οδηγίες τις τελευταίας στιγμής.

1) Φροντίζουμε να βρισκόμαστε έξω από τον χώρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη , δηλαδή -το αργότερο- στις 9:40 π.μ.

2) Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να παραμείνετε έως και το τέλος της εκδήλωσης (12:00 μ.μ.) ώστε να δοθεί σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως σχολείου, η ευκαιρία να μιλήσουν σε κοινό. Έχω την εντύπωση πως δεν θα άρεσε σε κανέναν από εμάς να μιλάει σε άδειες καρέκλες. Θερμή παράκληση και από την οργανωτική επιτροπή να τηρηθεί αυτή η οδηγία.

3) Σε περίπτωση που έχετε τη στολή/φόρμα του σχολείου ή κάποιο σχετικό μπλουζάκι, καλό θα ήταν εκείνη τη μέρα να το φοράτε.

4) Μπορείτε να συνοδεύεστε το πολύ από δύο άτομα. Η οργανωτική επιτροπή μάς έχει επιστήσει την προσοχή να τηρηθεί και αυτή η οδηγία, μιας και η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη.

5) Στο πρόγραμμα που σας επισυνάπτω μπορείτε να βρείτε σε ποια αίθουσα έχετε τοποθετηθεί και πότε περίπου είναι η σειρά σας.

6) Τα παιδιά που συμμετέχουν στη Νοηματική Ανάγνωση θα έχουν το κείμενό τους μέσα στο ειδικό ντοσιεδάκι του σχολείου που θα παραλάβουν από εμένα στο επόμενο μάθημα.

Το τηλέφωνό μου, σε περίπτωση ανάγκης, είναι το 6947823473

Σας εύχομαι και πάλι καλή τύχη. "Οπλιστείτε" με τη θετική σας διάθεση και την αγάπη σας για τη Ρητορική και όλα θα πάνε καλά.

Με τους ρητορικούς μου χαιρετισμούς

Δημήτρης Κράλογλου