Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

"Η απλή διαβίωση δεν αρκεί", είπε η πεταλούδα,

"πρέπει να έχουμε ήλιο, ελευθερία και ένα μικρό λουλούδι" - Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

     Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί, Γονείς και Μαθητές του Σχολείου μας

Giorti Vivlion

Στο πλαίσιο της Γιορτής των Βιβλίων, που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήριά μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι από την Τρίτη, 02/04/2024, μέχρι και την Παρασκευή 05/04/2024 (9.00- 14.00) θα λειτουργήσει Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου.

Στόχος μας να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να καταλάβουν ότι το βιβλίο δεν είναι “είδος πολυτέλειας” ούτε “προαιρετικό αγαθό”, αλλά ότι ενσαρκώνει έναν απαράβατο όρο ζωής μέσα στον σύγχρονο κόσμο και να πιστέψουν πως το διάβασμα δεν αποτελεί μια βαρετή υποχρέωση, απ’ όπου κάποτε θα ξεμπερδεύουν,  αλλά πως, αντίθετα, τη σχολική παιδεία ακολουθεί η “δια βίου” αυτομόρφωση. Είναι, δηλαδή, το διάβασμα κεφάλαιο, που καταθέτουμε σήμερα μακροπρόθεσμα, και το οποίο θα εισπράττουμε μελλοντικά και σε όλη μας τη ζωή.

Στην Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες. Στο μπαζάρ συμμετέχουν οι εκδόσεις Διόπτρα, Καλέντης, Μεταίχμιο, Πατάκης και Τζιαμπίρης Πυραμίδα σε ειδικές τιμές για τα Εκπαιδευτήριά μας (από 20% έως 50% έκπτωση).

Όλες οι τάξεις των Εκπαιδευτηρίων μας από το Προνήπιο μέχρι και τη Γ΄ Γυμνασίου θα επισκεφτούν για μια διδακτική ώρα την Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου, επομένως όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν βιβλία πρέπει να 'χουν μαζί τους το αντίτιμο για την  αγορά τουςΣτο eclass των τμημάτων θα αναρτηθεί η ημέρα επίσκεψης κάθε τμήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βιβλία της έκθεσης είναι επιλεγμένα, και αρκετά από αυτά βραβευμένα με κρατικά βραβεία, συμμετοχή σε βραχείες λίστες του ΙΒΒΥ (κύκλος ελληνικού παιδικού βιβλίου) και της χρυσής λίστας του ELNIPLEX.

      Ακολουθούν στο επισυναπτόμενο οι τίτλοι των βιβλίων, καθώς και το αντίτιμο για την αγορά τους.

 


(Επεξεργασμένο από Βασιλική Ζώη - αρχική υποβολή Tuesday, 2 April 2024, 5:08 PM)