ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη 14/03/2024

 

Προς τους κ.  Γονείς όλων των σχολικών βαθμίδων των Εκπαιδευτηρίων μας

 

Αγαπητοί Γονείς

     Σας πληροφορούμε ότι την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024, σ’ όλα τα σχολεία της χώρας δε θα γίνουν μαθήματα, αλλά θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ.

     Την ημέρα αυτή τα σχολικά λεωφορεία θα αναχωρήσουν απ’ το Σχολείο στις  10.30΄ για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και των Α΄ και  Β΄ τάξεων Δημοτικού και στις 12.00΄ για τους μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων του Δημοτικού και για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

        Όμως, προς διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων, θα λειτουργήσουν  τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου μέχρι τις 6.00΄ το απόγευμα. Η αναχώρηση των μαθητών από τη Δημιουργική Απασχόληση θα γίνεται με ευθύνη των γονέων και όχι με σχολικά λεωφορεία.

    Το μαγειρείο της Σχολής και η σίτιση από το σπίτι θα λειτουργήσουν κανονικά για τα παιδιά που θα παραμείνουν στα τμήματα της Δημιουργικής Απασχόλησης.

     Για την οργάνωση λοιπόν των εν λόγω τμημάτων, πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί  από τους ενδιαφερόμενους γονείς η ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZUaif7w2AC0CvC_E_u4C7k_gEEx7En7K6DSN7lqShGBp8jQ/viewform?usp=sf_link

 Σημείωση: Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 06:00΄ μ.μ.  Τα προαιρετικά προγράμματα δε θα πραγματοποιηθούν. Τα μαθήματα του Ωδείου είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης του κηδεμόνα με την/τον  εκπαιδευτικό.

            

 

 

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση