Επέτειος Πολυτεχνείου 2023

Επέτειος Πολυτεχνείου 2023

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

     Σας πληροφορούμε ότι στις 17 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, δε θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, αλλά εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης.

     Στο σχολείο μας οι σχετικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Πέμπτη παράλληλα με τα μαθήματα. Κι αυτό, για να μπορέσουν να βιώσουν όλα τα παιδιά το πνεύμα της 17ης Νοεμβρίου, καθόσον την Παρασκευή λόγω της σχολικής αργίας θα απουσιάζουν πολλοί μαθητές. Εξαιρείται ο Βρεφικός Σταθμός, που θα λειτουργήσει κανονικά (ωράριο, σχολικά, μαγειρείο, κτλ.).

      Για τους μαθητές του παιδικού σταθμού, του νηπιαγωγείου και του δημοτικού, στις 17 Νοεμβρίου, προς διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων, θα λειτουργήσουν Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης από 7.30΄ π.μ. έως 6:00΄ μ.μ. Η προσέλευση και η αποχώρηση των συγκεκριμένων μαθητών τη συγκεκριμένη ημέρα θα γίνει με ευθύνη των γονέων και όχι με σχολικά λεωφορεία.             

    Το μαγειρείο της Σχολής και η σίτιση από το σπίτι θα λειτουργήσουν κανονικά για τα παιδιά που θα παραμείνουν στα τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης.

    Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 06:00΄μ.μ. Τα προαιρετικά προγράμματα δε θα πραγματοποιηθούν. Τα μαθήματα του Ωδείου είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης του κηδεμόνα με την/τον αντίστοιχο εκπαιδευτικό.

     Για την οργάνωση, λοιπόν, των εν λόγω τμημάτων πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους γονείς η ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την προσεχή Τρίτη (14/11/2023)στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/f7kmRUWF33EGJmWw6