Ενημέρωση Γονέων - 11/10/2023

Ενημέρωση Γονέων - 11/10/2023

Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη 3 Οκτωβρίου 2023

Αγαπητοί γονείς,

          Σας πληροφορούμε ότι την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023, από τις 18:00 έως τις 20:45 θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να συζητήσετε για την πρόοδο των παιδιών σας με τις Νηπιαγωγούς του Βρεφικού Σταθμού, του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου, την Καθηγήτρια Αγγλικών, τη Σχολική Σύμβουλο, κα Νικολούδη Φυλλιώ  και τη Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, κα Κυριαζή Ράνια.

     Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, αλλά με προκαθορισμένα ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Σχολείου. Κάθε Γονέας ξεχωριστά θα μπορεί να κλείσει προσωπικό ραντεβού, επιλέγοντας μία από τις προκαθορισμένες «χρονοθυρίδες» που εμφανίζονται στο eclass της Προσχολικής με τίτλο: «Γενικές ανακοινώσεις Σχολείου & Άρθρα» (https://eclass.zois-school.gr/course/view.php?id=520).Κάνετε κλικ στην επιλογή «Κλείστε ραντεβού για δια ζώσης συνάντηση». Η πλατφόρμα για τα ραντεβού θα παραμείνει ανοιχτή έως και τη Δευτέρα,  9 Οκτωβρίου

Υπενθυμίζουμε ότι, όσοι Γονείς έχουν παιδιά σε μεγαλύτερη τάξη του Σχολείου, οι κωδικοί της ηλεκτρονικής τάξης είναι οι ίδιοι και για το μικρότερο μέλος.

Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε αναλυτικά τη λίστα με το Επιστημονικό προσωπικό, τις Νηπιαγωγούς και τους Εκπαιδευτικούς των Ειδικοτήτων.

Με εκτίμηση,

Ζαφειροπούλου Σοφία