ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

από Δημήτρης Κράλογλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς

Λίγες μέρες μάς χωρίζουν από την ερχόμενη Κυριακή 18 Μάϊου, και το καρδιοχτύπι όλων μας γίνεται όλο και πιο έντονο.

Πριν από λίγες ώρες μου εστάλη το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το οποίο σας επισυνάπτω, και παράλληλα  σας μεταφέρω ορισμένες οδηγίες τις τελευταίας στιγμής.

1) Όπως θα προσέξετε διαβάζοντας το πρόγραμμα, το σχολείο μας συμμετέχει στην Γ' Ζώνη η οποία διαρκεί από τις 16:00 έως τις 17:30 στην αίθουσα Maker Space .Ωστόσο, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:30 (χαιρετισμοί, διαμοιρασμός παιδιών κ.λπ.), οπότε φροντίζουμε να βρισκόμαστε έξω από τον χώρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη , δηλαδή -το αργότερο- στις 15:10. Το ραντεβού μας είναι στα τραπεζάκια της καφετέριας έξω από την κεντρική αίθουσα.

2) Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να παραμείνουμε έως και το τέλος της εκδήλωσης (17:30), ώστε να δοθεί σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως σχολείου, η ευκαιρία να μιλήσουν σε κοινό.  Θερμή παράκληση και από την οργανωτική επιτροπή να τηρηθεί αυτή η οδηγία.

3) Σε περίπτωση που τα παιδιά έχουν τη στολή/φόρμα του σχολείου ή κάποιο σχετικό μπλουζάκι, καλό θα ήταν εκείνη τη μέρα να το φορούν.

4) Τα κάθε παιδί μπορεί να συνοδεύεται μονάχα από ένα άτομο. Η οργανωτική επιτροπή μάς έχει επιστήσει την προσοχή να τηρηθεί και αυτή η οδηγία, μιας και η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη.

5) Τα παιδιά που συμμετέχουν στη Νοηματική Ανάγνωση θα έχουν το κείμενό  τους φωτοτυπημένο  μέσα στο ειδικό ντοσιεδάκι του σχολείου που έχουν ήδη παραλάβει ή θα παραλάβουν από εμένα στο επόμενο μάθημα.

Το τηλέφωνό μου, σε περίπτωση ανάγκης, είναι το 6947823473

Αφού σας ευχαριστήσω και πάλι για την όλη σας υποστήριξη και συνδρομή, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Κράλογλου