Επίσκεψη στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Επίσκεψη στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

από Αλέξανδρος Μηλιώνης -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί γονείς

      Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024, οι μαθητές/τριες  της Γ΄ Γυμνασίου θα επισκεφτούν το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.

  Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το εργοστάσιο και εμείς»  και θα γνωρίσουν βασικές αρχές για τη λειτουργία ενός εργοστασίου.

Με αφετηρία το παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας, θα ανακαλύψουν τι είναι η γραμμή παραγωγής, θα ορίσουν το οργανόγραμμα της δικής τους επιχείρησης και βάσει αυτού θα πρέπει να λύσουν επιχειρησιακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Είναι ένα πρόγραμμα για μικρούς ή και μεγάλους επιχειρηματίες!

 Το κόστος συμμετοχής είναι 5  ευρώ. Η δήλωση συμμετοχής και το ακριβές αντίτιμο πρέπει να παραδοθούν στον ταμία της τάξης  μέχρι την Πέμπτη 10   Οκτωβρίου 2024.

 Προς αποφυγή δυσλειτουργιών, παρακαλούμε πολύ, οι δηλώσεις και τα χρήματα  να αποσταλούν στο Σχολείο εμπρόθεσμα, διότι η όποια καθυστέρηση επιβαρύνει το έργο της Διεύθυνσης Γυμνασίου σε σχέση με την διευθέτηση και διαχείριση των κρατήσεων.  Ετεροχρονισμένες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Οι μαθητές οφείλουν, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα της εκδρομής, να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα σχολικά τους καθήκοντα σε περίπτωση ακύρωσης της δράσης. Η  δήλωση  συμμετοχής, που θα δοθεί αύριο στα παιδιά, επισυνάπτεται σε μορφή pdf.

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής Γυμνασίου

Αλέξανδρος Μηλιώνης