Αναδάσωση - 18 Φεβρουαρίου 2024 -

Αναδάσωση - 18 Φεβρουαρίου 2024 -

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου,
δίνουμε και πάλι ζωή στο βουνό μας!



Νέα Μεγάλη Αναδάσωση στον Υμηττό

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η καρδιά του εθελοντισμού της πόλης μας θα χτυπάει και πάλι στον Υμηττό, με νέα μεγάλη δενδροφύτευση στο βουνό μας. Το Σχολείο μας στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό των 50 χρόνων του και με δεδομένη τη θεμελιώδη σημασία που έχουν στη φιλοσοφία της Σχολής οι αξίες του εθελοντισμού και της οικολογίας, θα έχει δυναμική συμμετοχή.

 

Στόχος είναι να αναδασώσουμε άλλο ένα σημαντικό τμήμα του Υμηττού, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δενδροφυτεύσεις των προηγούμενων ετών, που σημειώνουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας και μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να προσπαθούμε καθημερινά, για να αναγεννήσουμε και να προστατεύσουμε το οικοσύστημα του Υμηττού.

Τα Εκπαιδευτήριά μας συμμετέχουν ως φορέας στη μεγάλη δενδροφύτευση που συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού, τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών και όλους τους φορείς της πόλης.

Πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:  
https://forms.gle/TnCwZJnHnACFrwJS9

Σημείο συνάντησης για γονείς και μαθητές των Εκπαιδευτηρίων θα είναι η Διγενή Ακρίτα 84 στην Αργυρούπολη και ώρα συνάντησης 10:00 π.μ. Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο. Οι μαθητές καλό είναι να φορούν τη σχολική τους φόρμα και να έχουν παγούρι με νερό.

 

 

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Ζώης

Πρόεδρος Εκπ/ρίων