Περιγραφική Αξιολόγηση Α΄ Γυμνασίου

Περιγραφική Αξιολόγηση Α΄ Γυμνασίου

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι και φέτος στο σχολείο μας εφαρμόζεται για το α΄ τετράμηνο η Περιγραφική Αξιολόγηση με στόχο την αντικειμενικότερη και εγκυρότερη αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών.

Οι μαθητές/τριες κάθε τμήματος έχουν αξιολογηθεί με τη διαδικασία αυτή από τους εκπαιδευτικούς σε όλα τα  μαθήματα.  Από σήμερα, ημέρα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 μπορείτε να δείτε την περιγραφική αξιολόγηση μέσω της ηλεκτρονικής τάξης των Εκπαιδευτηρίων στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Α΄  Γυμνασίου: https://eclass.zois-school.gr/course/view.php?id=473

Είναι σημαντικό να έχετε γνώση της περιγραφικής αξιολόγησης των παιδιών σας πριν τη συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς την Τετάρτη 7/2/2024.

Ελπίζουμε ότι η περιγραφική αξιολόγηση, παράλληλα με την αριθμητική  κλίμακα, θα βοηθήσει  τους μαθητές/τριες να εκτιμήσουν αποτελεσματικότερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, καθώς και τους Εκπαιδευτικούς  και τους Γονείς, προκειμένου να έχουν πληρέστερη εικόνα των μαθητών/τριών σε όλους τους τομείς. 

 Σημείωση: Στη Β΄ Ξένη Γλώσσα (Γαλλικά/Γερμανικά) για τεχνικούς λόγους της πλατφόρμας της περιγραφικής αξιολόγησης είναι προ-συμπληρωμένες με βαθμό 4 και οι συνιστώσες της Β΄ Ξένης Γλώσσας, που δεν παρακολουθούν οι μαθητές. Ασφαλώς, η αναφορά αυτή είναι εικονική. 

 

Με εκτίμηση