Συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων στο πρόγραμμα "Αστέρι της Ευχής" του ιδρύματος "Make-a-wish"

Συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων στο πρόγραμμα "Αστέρι της Ευχής" του ιδρύματος "Make-a-wish"

από Βασιλική Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0


                                                                                                                                                   Αργυρούπολη 6-12-2023

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες

Το Make-a-wish Greece (Κάνε μια ευχή Ελλάδας) εκπληρώνει ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Για την εκπλήρωση αυτών των ευχών ο οργανισμός στηρίζεται σε δωρεές ιδιωτών και εταιρειών. Σημαντική είναι η συμβολή των Σχολείων, που με το πρόγραμμα «ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ», ενισχύουν το έργο του οργανισμού για να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 100 ευχές παιδιών.

Από την περσινή σχολική χρονιά, τα Εκπαιδευτήριά μας συμμετέχουν στο πρόγραμμα με την αγορά αστεριών (σημειώνεται ότι το Σχολείο μας βραβεύτηκε φέτος από τον οργανισμό με το 9ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής στη δράση).  Έτσι, συνεχίζουμε δυναμικά και φέτος. Κάθε δωρεά των 2€ ισοδυναμεί με ένα χάρτινο αστέρι και ένα υφασμάτινο βραχιολάκι, που έχουν τη δύναμη να διδάξουν στα παιδιά μας τη διαφορετικότητα και την επιτακτική ανάγκη άλλων παιδιών για επιστροφή στην παιδικότητα που έχασαν λόγω της ασθένειάς τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να γράψουν στην καρδιά τη δική τους ευχή και να την επιστρέψουν στα παιδιά του Make-a-wish, διαφορετικά έχουν τη δυνατότητα να την κρατήσουν για την οικογένειά τους ή να την χαρίσουν σε αγαπημένους τους ανθρώπους.

Οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν στον Δάσκαλο/στη Δασκάλα τους πόσα αστεράκια επιθυμούν να αγοράσουν, μέχρι την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, και να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Οικογένεια των Εκπαιδευτηρίων μας θα αγκαλιάσει, για μία ακόμα φορά, την πρωτοβουλία αυτή και θα προσφέρει χαρά και χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

                                                                               Με εκτίμηση

                                                                Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων

                                                                  Οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου