ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

από Δημήτρης Κράλογλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την αγάπη και τη στήριξη που δείχνετε εσείς και τα παιδιά σας στο αντικείμενο της Ρητορικής Τέχνης. Όπως και οι άλλες Τέχνες, έτσι και η Ρητορική, βασίζεται στον ενθουσιασμό, στην έμπνευση αλλά και στη συστηματική δουλειά.

Για  οτιδήποτε αφορά την πορεία και πρόοδο των παιδιών σας στο αντικείμενο της Ρητορικής, μπορείτε να καλείτε όποτε το επιθυμείτε στη Γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων και να αφήνετε μήνυμα. Θα σας καλώ προσωπικά το συντομότερο δυνατόν.

Στο e-course της Ρητορικής υπάρχει πλέον φάκελος με όνομα "Στιγμές από τη Ρητορική" Άλμπουμ. Στον φάκελο αυτόν έχουν ήδη αναρτηθεί φωτογραφίες από τα μαθήματά μας και θα επικαιροποιείται συνεχώς  με φωτογραφίες τόσο  από τα τρέχοντα μαθήματα όσο και την προετοιμασία για τις διάφορες δράσεις στις οποίες θα συμμετάσχει ο Όμιλος.

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει η προετοιμασία των μαθητών για τη δημιουργία ψηφιακών άρθρων (podcasts) με θέμα τις αξίες της ζωής. Στην δράση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες του Ομίλου, εφόσον το επιθυμούν.

Στις 21 Απριλίου 2024 θα λάβει χώρα, το πιθανότερο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης. Το σχολείο μας θα λάβει μέρος , όπως έλαβε και στα πέντε προηγούμενα . Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα συμμετάσχουν σε αυτό οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα βρίσκονται στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Φεστιβάλ, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στα παιδιά που δεν έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενο Φεστιβάλ.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση είμαι στη διάθεσή σας.

                                                                                                                                                                                                                                                     Με εκτίμηση

                                                                                                                                                                                                                                            Δημήτρης Κράλογλου


(Επεξεργασμένο από Σοφία Ζαφειροπούλου Υπεύθυνη Ηλεκρονικής Τάξης - αρχική υποβολή Monday, 27 November 2023, 5:21 PM)