Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας Γαλλικών (Τμήμα προχωρημένο, κυρία Δροσάκη)

Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας Γαλλικών (Τμήμα προχωρημένο, κυρία Δροσάκη)

από Αλέξανδρος Μηλιώνης -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη  09 /11/23

 Αγαπητοί Γονείς/ Κηδεμόνες της Γ΄ Γυμνασίου

 Στο πλαίσιο διδασκαλίας του μαθήματος της Γαλλικής Γλώσσας εντάσσεται, τη φετινή σχολική χρονιά, το project με τίτλο: «Ανάγνωση και επεξεργασία του λογοτεχνικού βιβλίου στην ξένη γλώσσα». Στόχος της φιλαναγνωσίας αποτελεί η μεγαλύτερη επαφή των Μαθητών/Μαθητριών με τη γαλλική γλώσσα  και η καλλιέργεια θετικής στάσης και αγάπης για το λογοτεχνικό βιβλίο, τη γαλλική κουλτούρα και λογοτεχνία.

Για το παραπάνω project θα χρειαστούμε το βιβλίο “La chasse au trésor Nicolas Gerrier (niveau A2)”, το οποίο προτείνουμε να αγοραστεί από το σύνολο των Μαθητών/Μαθητριών.

Τα Εκπαιδευτήριά μας θα πραγματοποιήσουν ομαδική παραγγελία του βιβλίου από τον γαλλικό Εκδοτικό Οίκο Hachette για την αποφυγή καθυστερήσεων στην παραλαβή τους από τη Γαλλία. Παρακαλούμε πολύ, οι Μαθητές/Μαθήτριες που επιθυμούν να παραγγείλουν το βιβλίο μέσω του Σχολείου, να προσκομίσουν υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη δήλωση, καθώς και να καταβάλουν το ακριβές αντίτιμο των 9,60 ευρώ στην καθηγήτρια Γαλλικών της τάξης μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

 

Με εκτίμηση,

Η Εκπαιδευτικός Γαλλικών του προχωρημένου τμήματος,

Δροσάκη Γεωργία