ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

από Διεύθυνση Γυμνασίου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη, 30/10/2023

 

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ΄  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Αγαπητοί γονείς

      Σας ενημερώνουμε ότι  στο πλαίσιο του μαθήματος της Αγωγής υγείας και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διατροφής, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, οι μαθητές της Γ΄Γυμνασίου θα επισκεφθούν τον πολυχώρο του οργανισμού « Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Κορωπί Αττικής. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση με θέμα «Βιώσιμη & Υγιεινή Διατροφή» και θα συμμετάσχουν σε πλήθος δράσεων, προκειμένου να  εξερευνήσουν με εμπειρικό και πολυαισθητηριακό τρόπο ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά άμεσα τη καθημερινότητά τους και το μέλλον τους.

Σημαντική Σημείωση: Μία από τις δράσεις αφορά την «επαυξημένη πραγματικότητα» και για την πραγματοποίησή της απαιτείται η χρήση των κινητών τηλεφώνων των μαθητών. Η χρήση των κινητών τηλεφώνων αφορά μόνο την εν λόγω δράση και απαγορεύεται στη διάρκεια της υπόλοιπης επίσκεψης.

Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με σχολικά λεωφορεία. Θα πραγματοποιηθεί το μάθημα της 1ης και της 7ης (πιθανόν) διδακτικής ώρας.

Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υπογραφεί από τον γονέα και να επιστραφεί μέχρι αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 στον ταμία της τάξης.

Με εκτίμηση

Οι υπεύθυνοι Αγωγής Υγείας

Αδάμη Μαρία Καρτάνου Δήμητρα

Ματθαίου Σμαράγδα

-----------------------------------------------------------------------------------

Δ Η Λ Ω Σ Η   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ

 

Ο υπογραφόμενος/νη ……………………….............…………..………………… κηδεμόνας του/της μαθητ…… ………............................……………………………………, δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική επίσκεψη στον πολυχώρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 στον χώρο του σχολείου.

                                                                                                                                   …./..../2023                                                                                                                                                                                                             

                              ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΓΟΝΕΑ………………………………………..