Ημερήσια εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου στην Αίγινα

Ημερήσια εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου στην Αίγινα

από Διεύθυνση Γυμνασίου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη, 18/10/2023

Θέμα: Ημερήσια  εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου στην  Αίγινα.

 

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου

    Στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Γυμνασίου  μας με το Γερμανικό Σχολείο “Dom Gymnasium Freising”, θα φιλοξενήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα μαθητές του. Με αφορμή αυτό, διοργανώνεται για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου μονοήμερη εκδρομή την Πέμπτη 26/10/2023 στην Αίγινα.

Αναχώρηση από το Σχολείο: 06.30 το πρωί

Επιστροφή στο Σχολείο: 17.30 περίπου

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Ναό της   Αφαίας, στην Ιερά Μονή Αγ. Τριάδος – Αγ. Νεκταρίου Αιγίνης, στην Αγία Μαρίνα και στην παλιά πόλη της Αίγινας.

Το κόστος συμμετοχής της εκδρομής είναι: 45,00 €

Στην τιμή περιλαμβάνονται: μεταφορά από και προς το λιμάνι του Πειραιά με πούλμαν, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετακίνηση με πούλμαν στο εσωτερικό του νησιού, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους/μνημεία και μεσημεριανό γεύμα  σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε θετικά ή αρνητικά την παρακάτω δήλωση συμμετοχής να την υπογράψετε και να  παραδοθεί  στον καθηγητή τάξης μαζί με το ακριβές αντίτιμο (ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ), το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023.

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου

Αλέξανδρος Μηλιώνης


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Ο υπογράφων/ Η υπογράφουσα............................................................................,
 γονέας του/της ...........................................................................................................
δηλώνω υπεύθυνα ότι  το παιδί μου θα συμμετάσχει /  δεν  θα συμμετάσχει (υπογραμμίστε την αντίστοιχη επιλογή)    στην μονοήμερη εκδρομή στην Αίγινα  την Πέμπτη 26/10/2023, και ότι  δεν υπάρχουν λόγοι που να εμποδίζουν τη συμμετοχή του. Επίσης, δηλώνω πως τα στοιχεία που έχω συμπληρώσει στο ιατρικό  ιστορικό του παιδιού μου είναι απολύτως ακριβή και πως κανένας από  τους συνοδούς- καθηγητές δεν θα φέρει ευθύνη  για κάτι που τυχόν πάθει το παιδί     μου, εξαιτίας   κάποιας προϋπάρχουσας  πάθησης  την οποία δεν  έχω αναφέρει   σε  αυτό.
Τα παιδιά που δεν θα συμμετάσχουν στην μονοήμερη εκδρομή στην Αίγινα την Πέμπτη 26/10/2023,  θα παρακολουθήσουν  κανονικά τα μαθήματα τους σύμφωνα με το αναμορφωμένο για τη συγκεκριμένη μέρα ωρολόγιο  πρόγραμμα του Σχολείου, διαφορετικά σε περίπτωση μη προσέλευσής τους, θα πάρουν τις προβλεπόμενες απουσίες.
Αθήνα /          /         
 
 
(όνομα και υπογραφή)