Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη  18 Οκτωβρίου 2023

 

Αγαπητοί Γονείς

 

     Σας πληροφορούμε ότι στις 27 Οκτωβρίου 2023 δε θα γίνουν μαθήματα ούτε οι απογευματινές δραστηριότητες, αλλά θα πραγματοποιηθούν η εορτή της Σημαίας, η απονομή αριστείων και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο.  

  Την ημέρα αυτή ο Παιδικός Σταθμός, τα Προνήπια και τα Νήπια θα αναχωρήσουν απ’ το Σχολείο  με τα σχολικά λεωφορεία  ή με τους γονείς τους στις 10.30΄.           

     Σε περίπτωση που οι μαθητές επιστρέφουν σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή που παραλαμβάνονται το πρωί, θα πρέπει να ενημερώσετε το Γραφείο Κίνησης (εσωτ. 108), μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, ακόμη κι αν αυτό συμβαίνει καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

   Όμως, προς διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων, θα λειτουργήσουν  τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης μέχρι τις 6.00΄ το απόγευμα. Η αναχώρηση μετά τη Δημιουργική Απασχόληση θα γίνει με ευθύνη των γονέων και όχι με σχολικά λεωφορεία.

    Το μαγειρείο της Σχολής και η σίτιση από το σπίτι θα λειτουργήσουν κανονικά για τα παιδιά που θα παραμείνουν στα τμήματα της Δημιουργικής Απασχόλησης.

     Για την οργάνωση, λοιπόν, των εν λόγω τμημάτων πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους γονείς η ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής στα τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης, το αργότερο μέχρι την Τρίτη (24/10/2023) στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/pyGmt1YaAwnDBsSq7

                                                                                                  

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Από τη Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων