Ανακοίνωση για Αυτοδιοικητικές Εκλογές Οκτωβρίου (αφορά τα τμήματα του Νηπιαγωγείου ΠΝ1, ΠΝ2, Ν1 & Ν2)

Ανακοίνωση για Αυτοδιοικητικές Εκλογές Οκτωβρίου (αφορά τα τμήματα του Νηπιαγωγείου ΠΝ1, ΠΝ2, Ν1 & Ν2)

από Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Ζώη -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αργυρούπολη 26 Σεπτεμβρίου 2023

 

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες

    Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές Οκτωβρίου, προς διευκόλυνση των εργαζόμενων Γονέων, θα λειτουργήσουν στο Σχολείο μας τμήματα δημιουργικής απασχόλησης από τις 7.30 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. τις παρακάτω ημέρες: Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

    Επειδή συνήθως η εκλογική διαδικασία επαναλαμβάνεται και την επόμενη εβδομάδα, τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης θα λειτουργήσουν και τις ημέρες: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023.

     Η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών τις ημέρες αυτές θα γίνονται με τα σχολικά λεωφορεία.

    Κατά τις ημέρες της δημιουργικής απασχόλησης η λειτουργία του μαγειρείου της Σχολής διακόπτεται. Θα λειτουργήσει μόνο η σίτιση από το σπίτι για τους μαθητές που το επιθυμούν. Επίσης δε θα πραγματοποιηθούν οι απογευματινές δραστηριότητες.

    Για την οργάνωση των εν λόγω τμημάτων είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν από τους ενδιαφερόμενους Γονείς/Κηδεμόνες οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, και ώρα 6.00 μ.μ στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://forms.gle/16MLYE9rBuJhrnQz6

 

 

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση