Αγαπημένα μου ρητοράκια
Ελπίζω να περνάτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας και να κάνετε ό,τι σας έχει λείψει. Ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη επικοινωνία, αλλά κάποια έκτακτα γεγονότα με έκαναν να την αμελήσω.
Μιας και οι μέρες περνούν, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τα βήματα της προετοιμασίας του audiobook μας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1) Προετοιμάζουμε τον μύθο μας σύμφωνα με τις συμβουλές για τη Νοηματική Ανάγνωση. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόχειρο το σχετικό φυλλάδιο, σας το επισυνάπτω εδώ.
2) Κάνουμε μαζί στα μαθήματα της πρώτης εβδομάδας της επιστροφής μας τις απαραίτητες διορθώσεις.
3) Από τη μέρα της επιστροφής μας στο σχολείο κι έπειτα έχουμε κάθε μέρα μαζί μας τον μύθο, γιατί η ηχογράφηση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.
4) Επισκεπτόμαστε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών στην Καλλιθέα, για να παραδώσουμε το audiobook.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας τονίσω ότι το audiobook θα δημιουργηθεί από τις αφηγήσεις εκείνες οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του όλου εγχειρήματος. Ακολουθούν, άλλωστε, και άλλες δραστηριότητες (podcast, Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης), όπου θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους σας να συμμετάσχετε, εάν βρίσκεστε σε ετοιμότητα και το επιθυμείτε.
Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου με email είτε εδώ είτε στο dkraloglou79@gmail.com
Εύχομαι ολόψυχα σε σας και στις οικογένειές σας ένα 2023 γεμάτο υγεία, πρόοδο, όνειρα και πολλά χαμόγελα!
Με τους ρητορικούς μου χαιρετισμούς
Δημήτρης Κράλογλου