Περιγραφή θέματος

 • Αυτό το θέμα

  Παρασκευή 22/5/2020: Κεντρική Ευρώπη - Ασκήσεις

 • Πέμπτη 21/5/2020: Κεντρική Ευρώπη

 • Πέμπτη 14/5/2020: Δυτική Ευρώπη

 • Παρασκευή 8/5/2020: Κράτη και πρωτεύουσες της ανατολικής Ευρώπης

 • Πέμπτη 7/5/2020: Κράτη και πρωτεύουσες της νότιας Ευρώπης

 • Πέμπτη 30/4/2020: Επανάληψη στη Βόρεια Ευρώπη

  Αγαπητοί μαθητές,

  Στο σημερινό μάθημα θα χρειαστούμε το τευχάκι της Ευρώπης και τον Άτλαντα. Παρακάτω επισυνάπτω τις σελ. 4,5 και 19 που θα χρειαστούμε από το τευχάκι για όποιον δεν το έχει μαζί του, ώστε να τις εκτυπώσει και να τις έχει μπροστά του κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης. Επίσης υπάρχει το online quiz που σας δίνει απευθείας ανατροφοδότηση των λαθών.

 • 23/4/2020: Γη, Διάστημα και Διαστημικά σκουπίδια

  Καλημέρα αγαπητοί μαθητές!

  Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη Γη και το διάστημα! Στη συνέχεια θα βρείτε μια σειρά από βίντεο,
  εφαρμογές, προσομοιώσεις, κουίζ και παιχνίδια τα οποία θα μας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά
  από την επιφάνεια της Γης μέχρι το κοντινό μας διάστημα. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις
  οδηγίες κάθε εφαρμογής και να απολαύσετε το ταξίδι.

  Καλή σας διασκέδαση!

 • 2/4/2020: Οι σεισμοί

  Αγαπητοί μαθητές, 

  Σε αυτό το ηλεκτρονικό μάθημα καλείστε να παρακολουθήσετε προσεχτικά το βιντεομάθημα με τίτλο «Οι  σεισμοί»  και να συμπληρώσετε το online quiz, το οποίο σας δίνει απευθείας ανατροφοδότηση των λαθών. Για το quiz έχετε δύο προσπάθειες, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσετε προσεχτικά. Τα αποτελέσματά σας από το quiz αποστέλλονται κατευθείαν σε εμένα. Επιπλέον πρέπει να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε το παρακάτω φύλλο εργασίας.

  Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα.

 • 26/3/2020: Τα ηφαίστεια

  Αγαπητοί μαθητές,

  Σε αυτό το ηλεκτρονικό μάθημα καλείστε να παρακολουθήσετε προσεχτικά την παρουσίαση με τίτλο «Τα ηφαίστεια»  και να συμπληρώσετε το online quiz, το οποίο σας δίνει απευθείας ανατροφοδότηση των λαθών. Για το quiz έχετε δύο προσπάθειες, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσετε προσεχτικά. Τα αποτελέσματά σας από το quiz αποστέλλονται κατευθείαν σε εμένα. Επιπλέον πρέπει να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε το παρακάτω φύλλο εργασίας.

  Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα.

 • Οι ποταμοί του κόσμου 19/3/2020

  Αγαπητοί μαθητές,

  Σε αυτό το ηλεκτρονικό μάθημα καλείστε να παρακολουθήσετε προσεχτικά το βιντεομάθημα με τίτλο "Oι ποταμοί του κόσμου" και να συμπληρώσετε το online quiz, το οποίο σας δίνει απευθείας ανατροφοδότηση των λαθών. Για το quiz έχετε δύο προσπάθειες, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσετε προσεχτικά. Τα αποτελέσματά σας από το quiz αποστέλλονται κατευθείαν σε εμένα. Επιπλέον πρέπει να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε το παρακάτω φύλλο εργασίας.

  Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα!